CO2Vision 2.0 Kompetence

Om CO2Vision 2.0 Kompetence

Er du en potentiel underleverandør til en ny og grønnere industri indenfor CO2-fangst, anvendelse og lagring?

CO2Visions vision er, at Nordjylland i 2030 er en international foregangsregion for CO2-fangst, anvendelse og lagring, hvor der fra de 50 største CO2 punktkilder indfanges CO2. Samtidig er der etableret et grønt rørført infrastruktursystem til transport af både brint og CO2.

Infrastrukturen kan tilgås af virksomheder med henblik på transport og anvendelse, hvilket sætter de største udledere i regionen i stand til at indfange emissioner og giver øvrige virksomheder mulighed for at producere produkter inkl. grønne brændstoffer til tung transport og luftfartsektoren.

Samtidig er der etableret flere mellemlagre ved blandt andet havnene, og i undergrunden lagres der CO2 og brint i dertil egnede strukturer.

Der skabes frem til 2030 5.000 nye arbejdspladser i industrien for CO2 fangst, anvendelse og lagring.

Gennem projektet CO2Vision, kan du få støtte til opkvalificering af dine medarbejdere, så din virksomhed kan stå kompetencemæssigt endnu stærkere i arbejdet med den grønne omstilling, og dermed peger frem mod arbejdet med fangst, lagring, transport og anvendelse af CO2, både i Nordjylland, nationalt og internationalt.

Ansøgning til CO2Vision 2.0 Kompetence

Pulje 1

Start ansøgning
Starter...

Pulje 2

Start ansøgning
Start ansøgning
Starter...

 

Der åbnes for ansøgning senere i 2024. Hold øje her på siden.

Kontakt

Projektkoordinator Helle Larsen

Helle Larsen

Projektkoordinator

22992955

 

Projektleder Eva Thornberg

Eva Thornberg

Projektleder

20911900